Handbaliștii juniori 2 de la LPS Buzău și-au aflat adversarii de la turneul semifinal
Last Updated on 05/04/2018 by Iulian Gavriluta

handbal juniori BuzauDupă ce, în urma unui parcurs excelent, au obținut o frumoasă performanta prin calificarea la turneul semifinal al Campionatului Național de pe poziția 2, dintr-o grupă cu 8 echipe, buzoienii se pregătesc pentru noi confruntări cu echipe extrem de puternice. Vor fi dueluri foarte interesante, iar adversarii unii de calibru ridicat care provin de la centre de handbal cu tradiție.

Conform programului stabilit la Federația Română de Handbal, tinerii handbaliști pregătiți de Bogdan Constantin își vor măsura forțele in compania formațiilor din Târgu Mureș, Alexandria, București, Piatra Neamț și CSS2 Baia Mare. Turneul se va desfășura în perioada 2-6 mai pe un teren neutru, iar locația nu a fost încă stabilită.

Lotul LPS Buzău juniori 2, antrenor Bogdan Constantin:

Alexandru Mirică, Silviu Mihai-portari, Sorin Grigore, Alexandru Neagu, Ionuț Masgras, Daniel Stroe, Alexandru Șerbănică, Ionuț Negoiță, Vlad Pancescu, Andrei Habara, Robert Gheorghe, Mario Moldoveanu, Ionuț Mirică, Sebastian Statulescu, Leonard Scinteianu, Bogdan Alexandru.

C.P.