FITI PREVAZATORI CU BANII! Bancile NU LUCREAZA mai multe zile. Cititi aici programul de lucru pentru PASTE 2018
Last Updated on 05/04/2018 by Iulian Gavriluta

BanciBancile vor functiona dupa un program special de Sarbatorile de Paste, respectiv pe 6 si 9 aprilie 2018. Crestinii ortodocsi sarbatoresc Pastele, anul acesta, pe 8 aprilie, iar in preajma acestei sarbatori, institutiile publice vor avea un program adaptat. Zilele de 6, 7, 8 si 9 aprilie 2018 vor fi zile nelucratoare pentru majoritatea bancilor din Bucuresti si din tara.

Astfel, Banca Transilvania a anuntat ca in zilele de 6 si 9 aprilie 2018, majoritatea uitatilor bancii din Bucuresti si din tara vor fi inchise. Conform anuntului facut de banca, in zilele de vineri – 6 aprilie – si luni – 9 aprilie – vor fi deschise doar agentiile Banca Transilvania din mall-uri si centre comerciale. Programul unitatilor Banca Transilvania de Paste 2018 va fi in functie de programul centrului comercial in care sunt situate. Agentiile vor fi deschise luni si vineri. Sediile BT din Italia vor functiona de Paste dupa urmatorul program:

Sucursala Italia (Roma) va fi deschisa vineri si inchisa sambata.Agentiile Casilina si Villanova vor fi deschise vineri pana la ora 14.15, iar sambata vor fi inchise

Clientii au la dispozitie alternative pentru realizarea platilor si tranzactiilor:

BT24 Internet Banking si Mobile Banking

BT24 Facturi

Bancomate, BT Express Plus (bancomatul multifunctional), POS-uri

Aplicatia BT Pay pentru cumparaturi si transfer de bani cu telefonul.

Detalii contact Call Center: 0264 308 028; 0264 594 337; 0800 802 273; contact@bancatransilvania.ro, Intreb BT.

Agenţiile Raiffeisen Bank din toată ţara vor fi închise în zilele de 6, 7, 8 şi 9 aprilie, în perioada Sărbătorilor de Paşte, cu excepţia unităţilor deschise în supermarket-uri, mall-uri şi reţeaua Selgros, care vor avea un program special, a anunţat luni banca. Call center-ul băncii va asigura în cele patru zile libere asistenţa în cazul situaţiilor de urgenţă pentru carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online şi Clienţi de Top.

Vom reveni cu detalii pe masura ce bancile isi vor actualiza programul de functionare de sarbatorile de Paste 2018.

A.M.