VIDEO – TV News Buzau – INTERVIURI ALTFEL – emisiune speciala de Paste. Cu Pr. Giorgica Vatra despre Sarbatoarea Invierii si starea credinciosilor adumbriti de Lumina necreata
Last Updated on 04/04/2018 by Iulian Gavriluta

NEWS BUZAU INTERVIURI ALTFEL Despre Sfintele Pasti 04.04.2018In Saptamana Mare, News Buzau va ofera o emisiune “altfel”: despre “Sarbatoarea sarbatorilor” – Invierea si adumbrirea ei peste oameni. Invitatul nostru a venit tocmai de la Focsani - Vrancea pentru a ne impartasi din experienta sa in “lucrul din Via domnului”. Este vorba despre preotul Giorgica Vatra, un personaj binecunoscut Bisericii Luptatoare.

 

Impreuna cu moderatorul emisiunii, s-a incercat sa se lamureasca cateva aspecte legate de ce inseamna participarea activa la sfintele slujbe, despre inraurirea Duhului Sfant, despre Lumina Sfanta si controversele actuale legate de venirea Ei si nu in ultimul rand despre nevoia de Dumnezeu a omului recent, intr-o vreme a supersuficientei si postmodernismului. Va indemnam sa urmariti materialul atasat. Multumim. Sarbatori cu bine!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=9g95sOUdPG0&feature=youtu.be