IN CURAND, MARE DESCHIDERE LA BUZAU! De cand puteti face cumparaturi in unul dintre cele mai mari hipermarketuri?
Last Updated on 04/04/2018 by Iulian Gavriluta

mega image galleriaVineri, 6 aprilie 2018, in incinta Galleria Mall la parter se deschide Hipermarketul MEGA IMAGE. “Fondat in anul 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea ce cuprinde peste 500 de magazine in Bucuresti si in restul tarii.

 

Mega Image isi propune sa le ofere zilnic clientilor servicii de calitate, o gama de produse sanatoase si sigure la cele mai mici preturi de pe piata buzoiana, dar si o ambianta placuta in timpul cumparaturilor. Ca element de noutate in acest domeniu este faptul ca, in cadrul supermarketului, clientii vor beneficia de consultanta si asistenta pe parcursul cumparaturilor. Ne dorim ca acest nou concept sa vina in intampinarea cerintelor clientilor nostri in ceea ce inseamna timpul petrecut pentru cumparaturi, astfel ca intentionam ca in aceasta locatie, consumatorii sa cumpere tot ce le este necesar, fara alte drumuri suplimentare, astfel ca pentru acestia deschidem un supermarket complex format din 7 zone:

-       o zona generoasa cu o gama complea de legume si fructe

-       o brutarie proprie unde painea si produsele de patiserie vor fi calde pe tot parcursul zilei

-       pescarie cu fructe de mare proaspete si peste

-       carmangerie proprie unde carnea proaspata si specialitatile de carmangerie vor fi transate pe loc in fata clientului, conform cerintelor acestuia

-       o zona de produse congelate unde clientii nostri vor gasi toata gama de produse congelate; de la legume si fructe congelate, produse de patiserie, carne si peste

-       o zona de produse alimentare: ulei, orez, paste fainoase etc

-       o zona de produse nealimentare: detergent, produse de uz casnic etc”

Declara echipa de Management Galleria Mall. Amplasat la parterul mall-ului Galleria, localizat in Bd. Unirii (E85), nr. 301A, Mega Image are o suprafata totala de 2000 mp, avand 40 de angajati si peste 15.000 de repere. Galleria Mall este localizat pe bulevardul principal al orasului la iesirea spre Bacau, mall-ul servind astfel intregul trafic dintre Bucuresti si Moldova, dar si locuitorilor judetului Buzau.

Ecaterina STROESCU