VIDEO – UPDATE- Atacatorul, o femeie, S-A SINUCIS. Atac armat la sediul central YouTube din California: Impuscaturi si dâre de sânge pe jos
Last Updated on 03/04/2018 by Iulian Gavriluta

Atac Youtube

Un atac armat a avut loc, marți seara, la sediul YouTube din nordul Californiei. Potrivit unor surse de securitate, cel puțin două persoane ar fi fost rănite.Cel puțin două persoane ar fi fost lovite de gloanțe, conform unor surse de securitate citate de LA Times.

Daily Mail relatează că atacatorul ar fi o femeie, însă informațiile nu au fost confirmate de autorități. Totodată, mai multe persoane ar fi fost transportate la Spitalul General din San Franciso, dar nu se cunoaște numărul celor răniți, mai notează tabloidul britanic.

La locul incidentului au ajuns ambulanțe, iar poliția a informat populația să rămână departe de zonă, informează BBC News.„Atacator la sediul YouTube. Am auzit împușcături și am văzut oameni alergând, în timp ce mă aflam la birou. M-am baricadat într-o cameră cu colegii”, a scris un angajat al companiei, Vadim Lavrusik pe Twitter.

A.M.

UPDATE - Potrivit surselor oficiale, atacatorul, o femeie, S-A SINUCIS.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=2chE6zpSsSU