Deputatul PNL Cristi Romanescu face precizari legate de stirea care anunta trecerea intregii oganizatii a PNL Nehoiu la PMP
Last Updated on 03/04/2018 by Iulian Gavriluta

Cristi ROMANESCUComunciat de presa PNL Buzau: “In ceea ce priveste articolele aparute in mass-media in ultimele zile referitoare la organizatia PNL Nehoiu care ar fi "debarcat" in totalitate din PNL, migrand catre PMP, si pentru ca vocile PMP sustin lucruri exagerate si nerealiste, ma simt indreptatit sa fac urmatoarele precizari:

 

- Este falsa afirmatia conform careia 120 de persoane au parasit organizatia PNL. Intr-adevar, Presedintele organizatiei, domnul Radu Bularca, a decis sa nu mai faca parte din organizatie, desi nu a existat un demers oficial din partea acestuia in acest sens. Era de notorietate faptul ca domnia sa nu mai servea intereselor Partidului National Liberal de ceva timp.

- Mai mult, PNL Buzau a decis incheierea colaborarii cu domnul Radu Bularca inca de acum cateva luni, fapt pentru care demarase in forurile statutare excluderea acestuia din partid.

-Vom numi in cel mai scurt timp un presedinte interimar dornic sa organizeze activitatea organizatiei PNL Nehoiu si cu care sa identificam impreuna candidatul PNL cel mai potrivit la alegerile din anul 2020 pentru primarie.

- Afirmatia conform careia PMP este "singurul partid care face opozitie fata de actuala guvernare si care are curajul de a spune lucrurilor pe nume" este tendentioasa si pur jurnalistica. As adauga deja "plictisitoare". PNL a dovedit prin activitatea parlamentara sustinuta, motiuni, sesizari la Curtea Constitutionala, amendamente si luari de pozitii transante fata de deciziile si efectele catastrofale ale masurilor luate de catre guvernarea PSD-ALDE, ca este adevaratul partid de opozitie! Organizatia noastra se afla in plina reformare si schimbare a modului in care se face politica. Avem nevoie de oameni credibili, cu notorietate, cu putere si drag de munca si cel mai important, care sa reprezinte interesele comunitatii din care fac parte. PNL face opozitie, incomoda pe alocuri, PNL deranjeaza si nu cedeaza!

Deputat Cristinel Romanescu"