ATENTIE! La Buzau se vand haine avand marci contrafacute. Un tanar de 30 ani prins in timp ce vindea falsuri cu etichete de renume
Last Updated on 03/04/2018 by Iulian Gavriluta

Confiscare articole imbracamintePolitistii din cadrul stucturilor de investigare a criminalitatii economice, de ordine publica si politie rutiera au desfasurat actiuni si controale, pe linia prevenirii si combaterii ilegalitatilor din domeniul comertului cu produse alimentare si nealimentare specifice sarbatorilor pascale. 

 

Au fost efectuate controale la 39 de unitati economice, iar in urma activitatilor desfasurate a fost constatata o infractiune si au fost aplicate 28 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 74. 000 de lei. Cele mai multe contraventii au fost aplicate pentru fapte de natura economica, iar ca masura complementara politistii au dispus confiscarea a 3115 lei, reprezentand contravaloarea a diferite produse de panificatie, branzeturi, carne si produse din carne, precum si alte bunuri ce nu erau comercializate in conformitate cu prevederile legale. Astfel, la data de 30 martie a.c., un buzoian in varsta de 30 de ani, a fost depistat in timp ce oferea spre vanzare 92 de articole vestimentare in valoare de 6.230 de lei, avand embleme si caracteristici similare cu marci protejate. In cauza a fosat intocmit dosar penal. Activitatile politistilor in acest domeniu vor continua si in perioada urmatoare.

Ecaterina STROESCU