VIDEO/FOTO – UPDATE 2 – Muncitorul (“DOREL”) era de la Urbis si lucra la pista de biciclete al lui Toma! UPDATE 1- Circulatie restrictionata in zona. Fisura din cauza unor lucrari tip “DOREL”. Misiune asigurare masuri P.S.I. la o conducta fisurata de gaze
Last Updated on 30/03/2018 by Iulian Gavriluta

Dorel Urbis Toma gaze fisura BuzauVineri 30 martie a.c., pompierii din cadrul ISU Buzau au efectuat o misiune de asigurare masuri P.S.I. la o conducta de gaze fisurata din municipiu Buzau, la intersectia Bulevardului Unirii cu strada Maresal Averescu. Actiunea se afla in plina desfasurare.

REVENIM

I.G.

UPDATE 2: Muncitorul ("DOREL") care a produs fisurarea conductei de gaze, (putea provoca o tragedie) lucreaza la URBIS - societatea a carui sef este alt "DOREL" - Nicoara, pus de Toma. Acest muncitor lucra pentru pista de biciclete fagaduita de primar, investitorilor de la Kaufland ce au "cotizat" indestulator pentru acest hipermarket si amenajarile din jur (inclusiv modificarea abuziva a traseului autobuzelor TRANSBUS!).

UPDATE 1: Zona este restrictionata pentru acces, ISU Buzau este prezent cu 2 autospeciale, dotate cu echipamente specifice unor astfel de interventii. Se pare ca un muncitor a efectuat o lucrare si a fisurat conducta de gaze din zona amintita (lucrare "Dorelistica")!

 

Dorel Urbis Toma gaze fisura Buzau

 

https://www.youtube.com/watch?v=2mGP6reIt28&feature=youtu.be