FOTO – Ghici ghicitoarea…LUI: unde a disparut sacosa lui Dragnea ce o tinea in mana Toma? In cotidianul al carui patron este, sacosa a fost…stearsa (ca in serialul “Amintiri din Epoca de Aur”!)
Last Updated on 30/03/2018 by Iulian Gavriluta

purtator de sacosa toma dragnea buzauVa punem in fata doua imagini cu acelasi subiect: vizita lui Dragnea la Primaria din Buzau. Prima este luata de pe pagina deputatului PSD Marcel Ciolacu (ce apare si in poza) si a doua dintr-un cotidian "loco" - patronat si finantat de Toma. In a doua imagine, a disparut din mana primarului Donald Tom - sacosa ce o tinea pentru Dragnea!

 

Adevarul este ca "metalurgistul tintestean" nu poate sa faca altceva: pe vrema lu' Ceasca turna la Secu', acum tine sacosa...atat poate, atat face. Intamplarea seamana izbitor de mult cu o imagine dintr-un film romanesc. Cu siguranta ati vazut serialul de un real succes  - "Amintiri din Epoca de Aur" - 2009 - episodul al II-lea petrecut pe culoarele Casei Scanteii (redam un trailer), relatand o legenda urbana din lumea presei bazata pe o intamplare reala (se pare ca si celelalte episoade) prilejuita de vizita ‘tovarasului jiscardesten’ in Romania si de o gafa a cenzurii - (cum i-au pus ziarsitii de atunci, lui Ceausescu, doua caciuli, manipuland o fotografie trimisa pe linie de partid) si masinii de propaganda care a dus la retragerea ‘Scanteii’ din distribuire.

purtator de sacosa toma dragnea buzau

 

https://www.youtube.com/watch?v=6d6DuN0PKgM