EXCLUSIV – Sexy-Buzău Analitica
Last Updated on 30/03/2018 by Iulian Gavriluta

Sexy masoneria gayPe adresa de e-mail a Redacției am primit o informare despre municipiul nostru. Credeam că le știm pe toate, dar se pare că ne-am înșelat. Semnatarul se recomandă a fi ofițer SRI din eșalonul II, patriot, naționalist, anti-LGBT și anti-islamic. Vă prezentăm în continuare câteva extrase din mesajul primit:

1. Un simpatic (fost) taximetrist buzoian, poreclit de apropiați ”Dragonu’” s-a dovedit a fi celebrul graffer Malone muistu, cel al cărui nume și renume împodobea prin anii ’90 stațiile de metrou din Capitală. Individul devenise în mediul de intelligence din România o adevărată legendă, o fantomă; nu numai noi, dar și alte structuri l-au căutat timp de decenii pentru a-i testa talentul. A fost identificat după ce concubina lui, designera O.B., s-a cuplat cu Generalul Store, un politruc care frecventează anumite întruniri din Buzău. La beție, într-un birt de cartier, Malone a făcut un circ monstru: ”Râdea de mine și zicea că ea nu face de-astea, că ea e duamnă, dar cu Store văd că e mai m_ decât mine!”

2. Venerabilul G., editor buzoian, a lăsat însărcinată o celebră vedetă rurală a județului. ”Nu știu ce s-a întâmplat”, zice ea oricui e dispus s-o asculte, ”că de la sus și spate nu rămâne femeia însărcinată. Minune dumnezeiască! O fi de la câți am dus pe la locuințele alea dacice din munți”. Jurnalistul Răilă este însă foc și pară. ”M-a dus cu vorba că are acasă bărbat și copii. Bani nu, aia nu, aia nu, da’ articole vrea, vrea, vrea... Am eu ac de cojocul ei”.

3. În anul 2017, loja URanus și-a deschis luminile în municipiul Buzău. Motto-ul lor: ”Suntem sămânța lumii (ur). Suntem daci și liberi și nu ne-a-ncălecat pe noi morala romană, papistașă. Suntem liber să ne orto-sexăm liberi”. S-o spunem pe-aia dreaptă: masonii din URanus sunt prima lojă de homosexuali 100% din România. Se pare că și un înalt ierarh buzoian se arde ”-ntre coloane” (coloane = picioare în limbajul masonilor LGBT) în acest anturaj select.    

            4. Cunoscuta scriitoare sexagenară buzoiancă Sexy Maia a fost diagnosticată cu sifilis terțiar. Informația este ținută la secret de SRI Buzău pentru a nu se răspândi panica în lumea culturală locală. După unele estimări se crede că cel puțin 250 de persoane au practicat contacte sexuale neprotejate cu respectiva, existând posibilitatea unei epidemii de sifilis în municipiu.

5. Situație inedită la Spitalul Județean. Săteanul G.M., fost C.A.P.-ist, actualmente pensionar, alcoolic și poet, a ajuns la secția UPU duhnind a băutură, cu o sticlă înfiptă în anus (adică în cur). ”Am vrut s-o duc la gură”, îngăină el înainte de a intra în comă alcoolică. GM a fost informator la Securitate, având în obiectiv șeptelul scriitoricesc din județ.

6. La nivelul conducerii STS s-a analizat problema comentariilor trimise la NewsBuzău de pe serverele instituției, se afirmă în mail-ul primit la redacție. Cu această ocazie au fost depistați 5 angajați, aceeași care încărcau lunar facturile unității cu sute de giga de trafic pe site-uri deochiate și baxuri întregi de șervețele umede. Li s-a cerut familiilor să achite cartușele de toner consumate cu această ocazie.

***

Înainte de a publica aceste rânduri, am cerut și părerea cunoscutei centuriste Nini din Berca, care-și face veacul la PECO.

- A-nnebunit lumea, frumosule, chiparosule! Nu știam de ce se răriră clienții mei, banii mei, VTM! Asta ne aduce Occidentul! Bulangerie, zoofilie, necrofilie, masonerie. Da pe Onuța o cunosc, colega mea de tură pe aicișa. Pe ce-am mai interes, pupa-ți-aș portofelul tău. S-a luat cu Gheneralu’, mânca-i-aș barba lui de patriot? Tot centura-i fruntea! Da’ ce dată-i azi?

- E dată-n aia măsii!