Bilete online la Teatrul „George Ciprian” din 10 aprilie!
Last Updated on 30/03/2018 by Iulian Gavriluta

online bilete teatruDin 10 aprilie puteți cumpăra bilete online la spectacolele Teatrului „George Ciprian”! Sistemul de vânzare electronică vine în întâmpinarea spectatorilor care doresc să achiziționeze bilete rapid, ușor, de la distanță. Secţiunea dedicată vânzării online poate fi accesată pe site-ul teatrului, iar paşii care trebuie urmaţi sunt simpli, intuitivi:

1) Intrați pe site-ul teatrului: https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/login-cont.php

2) Conectați-vă prin contul de Facebook, sau creați un cont pe site-ul teatrului. Pentru a crea un cont pe site-ul teatrului, înregistrați-vă cu adresa de mail. După înregistrare, veți primiun link de activare pe mail. Accesați link-ul pentru a confirma contul.

3) Odată ce v-ați conectat, alegeți evenimentul la care doriți să cumpărați bilet din meniul „Calendar evenimente" (http://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php). Alegeți locurile pe harta interactivă. După rezervarea locurilor la spectacolul ales, puteți efectua plata online în condiții de siguranță deplină. Plata se face pe o pagină redirecționată și securizată de NetopiaMobilpay.

4) După ce ați plătit, veți primi un mail cu biletele în format electronic. Le puteți printa, sau le puteți descărca în telefon/tabletă. Accesul la spectacol se face prin simpla scanare acodului QR înscris pe bilet, direct de pe telefon sau de pe pagina printată. Tot pe 10 aprilie se va deschide și Agenția Teatrală, situată pe strada Nicolae Bălcescu nr.37, la Galeriile de Artă. Cu alte cuvinte, acum puteți cumpăra bilete în format fizic direct din incinta teatrului (ca și până acum), de la Agenția Teatrală (Galeriile de Artă) și de pe site-ul teatrului (online). Menționăm că jumătate din bilete se vând online, jumătate în format fizic. Așadar, dacă nu ați găsit bilete online, e posibil să găsiți bilete în format fizic direct la teatru, sau invers, dacă nu ați găsiți bilete în format fizic, e posibil să mai fie online.

Program Agenție: Luni: închis, Marți- Vineri: 14:00-18:00, Sâmbătă: 10:00- 16.00. Informații tel. : 0760.553.761.

E.S.