ASA DA! Gest deosebit facut de politisti si voluntarii unui grup de off road, in preajma sarbatorilor de Paste: 100 de copii defavorizati din judet vor fi dusi la film si li se va da o masa gratis
Last Updated on 30/03/2018 by Iulian Gavriluta

copii politistiA devenit deja o tradiţie pentru poliţiştii buzoieni ca, în apropierea unei mari sărbători, gândurile lor să se îndrepte către persoanele defavorizate.

Cu ocazia sărbătorilor pascale, poliţiştii buzoieni în colaborare cu voluntari din cadrul unui club off road din Bucureşti, vor încerca să aducă zâmbete pe feţele a peste 100 de copii din mai multe localităţi din judeţul nostru.

 

Cei mici vor putea viziona, poate pentru prima dată, un film într-o sală de cinema, iar mai apoi vor putea lua prânzul la un cunoscut restaurant din municipiu.

Activitatea va fi marcată şi prin organizarea unui eveniment în aer liber, dedicat exclusiv publicului, ce se va concretiza în prezentarea tehnicii de care poliţiştii dispun în executarea misiunilor şi care va avea loc sâmbătă, 31 martie 2018, în parcarea unui centru comercial din municipiul Buzău (Bulevardul Unirii, nr. 301), începând cu ora 11.00.

Copiii se vor bucura de o atenţie deosebită din partea poliţiştilor, care le vor sta la dispoziţie pentru a le arăta autovehiculele şi a le răspunde la orice întrebări.

I.G.