FOTO/VIDEO – Armament, exercitii specifice si cainii de serviciu astazi la Ziua Portilor Deschise de la Jandarmeria Buzau
Last Updated on 29/03/2018 by Iulian Gavriluta

IJJ BuzauJoi, 29 martie a.c, intre orele 10:00-12:00, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Buzau organizeaza Ziua Portilor Deschise, activitate care are drept scop promovarea imaginii institutiei, deschiderea fata de cetateni si stabilirea unei comunicari nemijlocite cu acestia.

Cu aceasta ocazie, lucratorii din cadrul plutonului de actiuni speciale si interventie antiterorista vor executa o serie de exercitii specifice, precum si exercitii de autoaparare. De asemenea, vor fi desfasurate exercitii demonstrative cu cainii de serviciu. Totodata,  lucratorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Buzau vor organiza standuri cu materiale specifice de interventie folosite de Jandarmeria Romana pe timpul misiunilor de asigurare si restabilire a ordinii publice, autovehicule inspectoratului dar si materiale aflate in dotarea posturilor montane, specifice executarii misiunilor de mentinere a ordinii publice in zonele montane si pe traseele turistice din zona de competenta. In cadrul evenimentului, jandarmii din cadrul Compartimentului de Prevenire vor distribui materiale informative legate de cunoasterea legislatiei si de prevenirea victimizarii. Tinerii dornici sa urmeze o cariera in cadrul Jandarmeriei Romane vor putea consulta oferta educationala a unitatilor de  invatamant care pregatesc studenti si elevi in acest sens. Activitatile derulate astazi fac parte dintr-un plan complex de promovare a Jandarmerie cu ocazia implinirii in data de 3 aprilie a 168 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.

I.G.

IJJ 4

 

IJJ 3

 

IJJ 2

 

IJJ 1

 

https://www.youtube.com/watch?v=0XLTU5hqI0g&feature=youtu.be