Buzaul a devenit primul judet din Romania care s-a infratit cu o Comunitate Autonoma din Spania!
Last Updated on 29/03/2018 by Iulian Gavriluta

IMG 20180329 WA0041“Am semnat, in prezenta Ambasadorului Romaniei in Spania, Gabriela Dancau si a Consulului General al Romaniei la Bilbao, Marian Popescu, Acordul de colaborare intre Judetul Buzau si Comunitatea Autonoma din La Rioja!

Acesta reprezinta un act istoric, o oportunitate pentru Județul Buzău de a dezvolta colaborarea cu o țară din Uniunea Europeană, de a promova proiecte comune si programe cofinantate de UE, dar si schimbul de bune practici între cele două administrații locale.

Având în vedere că Județul Buzău și Comunitatea Autonomă din La Rioja sunt regiuni cu potențial viticol însemnat, acest Acord de colaborare reprezintă un sprijin acordat întreprinderilor mici și mijlocii din ambele zone.

Ne propunem să realizăm si proiecte comune în domeniul cultural, educațional, turistic și social. Multumesc domnului Consul General al Romaniei la Bilbao, Marian Popescu si domnului Presedinte al Guvernului Comunitatii Autonome din La Rioja, Jose Ignacio Ceniceros!” – a precizat preseidntele CJ Buzau – Petre Emanoil Neagu

I.G.

 

{vsig}spania-Buzau-CJ{/vsig}