ULTIMA ORA – PROBLEME GRAVE IN MAI! Dupa pedofilul politist astazi un JANDARM a fost descoperit ca avea o retea de TRAFIC DE DROGURI

Jandarmeria RomanaO grupare de traficanţi de droguri iniţiată de un jandarm din judeţul Bihor a fost destructurată în urma unor percheziţii efectuate, miercuri, de procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, 16 suspecţi fiind conduşi la audieri.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, grupul infracţional organizat era specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. "În fapt s-a reţinut că la nivelul judeţului Bihor s-a constituit un grup infracţional organizat, iniţiat de către un suspect, jandarm în cadrul IJJ Bihor, care începând cu anul 2014 a fost principalul furnizor de substanţe psihoactive, pe care le-a comercializat atât en-gros, sub formă de pulbere pentru stropit, cât şi en-detail, sub formă de materie vegetală gata preparată, către mai mulţi traficanţi de astfel de substanţe de pe raza municipiului Oradea", se precizează în comunicat. Conform aceleiaşi surse, Şandor Toth, iniţiatorul grupării, a fost prins în flagrant marţi, în timp ce comercializa 50 de pastile extasy contra sumei de 3.000 de lei. În cursul zilei de miercuri s-au desfăşurat 13 percheziţii domiciliare, în urma cărora s-au descoperit substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, atât sub formă de pulbere, cât şi sub formă de materie vegetală. După finalizarea descinderilor, la sediul Serviciului Teritorial Oradea al DIICOT au fost conduşi 16 suspecţi, în vederea audierii.

E.S.