LIVE – Jurnalistii buzoieni lasa jos condeiul si se intrec la tras cu arma. Cupa presei la tir organizata de IJJ Buzau (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 28/03/2018 by Iulian Gavriluta

Cupa presi IJJ BuzauO putem numi traditie ca, in preajma anumitor evenimente importante pe care jandarmeria buzoiana le aniverseaza ziaristii sa fie invitati la o „partida de tragere la tinta”. De aceasta data, intalnirea „de poligon” cu ziaristii este organizata cu prilejul aniversarii a

168 de ani de la Infiintarea Jandarmeriei Romane si se desfasoara incepand cu ora 11:00 la Poligonul Calnau. Pentru a face tragerea mai interesanta organizatorii vor pune la dispozitie armament si munitie astfel incat singura grija a tragatorilor va fi ca toate gloantele sa ajunga in „cercul de 10”. Evident, primul contact pe care invitatii din mass media il vor avea cu aliniamentul de tragere se va materializa printr-un instructaj deoarece fiecare tragator trebuie sa cunoasca si sa aplice masurile de siguranta in poligon. Urmeaza ca inarmati cu proaspetele cunostinte si cu cartusele „la purtator”, ziaristi si ziariste sa porneasca plini de incredere catre aliniamentele de tragere. Confruntarea va fi dura: sprancene incruntate, ochi ager, mana....sigura, tinta lovita. Cu siguranta la finalul tragerii nicio tinta nu va ramane neatinsa si nimeni nu va fi acuzat de non-combat. Asadar, SUCCES!

A.D.

IJJ 4

 

IJJ 3

 

IJJ 2

 

IJJ 1