VIDEO – “INTERVIURI ALTFEL” de la TV News Buzău, va prezinta pe profesorul de sport Gabriel David. Este important rolul educatiei fizice la elevi? Un posibil rapsuns in articolul de mai jos
Last Updated on 27/03/2018 by Iulian Gavriluta

INTERVIURI ALTFEL de la TV News Buzau despre rolul sportului in educatia elevilorGabriel David, profesor de Educație Fizica și Sport la Liceul Grigore Moisil din municipiul Buzău, a vorbit în emisiunea INTERVIURI ALTFEL de la TV News Buzău despre rolul sportului in educația elevilor, despre satisfacțiile pe care ți le conferă meseria de dascăl dar și despre neajunsurile cu care se confruntă, în general, învățământul românesc, mai ales mișcarea sportivă din școli și licee.

 

Moderatorul emisiunii – Catalin Paduraru l-a chestioant pe invitat despre: “Cum percep elevii buzoieni orele de Educație fizica și Sport, conduita corecta pe care și-o însușesc copiii prin activitatea sportivă și singura oră de sport prevăzută în programa școlară, dar și altele la fel de interesante”… toate doar la INTERVIURI ALTFEL de la TV News Buzău în viziunea profesorului Gabriel David.

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=j4eLjo6kIi8&feature=youtu.be