FOTO/VIDEO – Va place asa buzoieni? Cel mai urat oras cu cele mai multe gropi in asfalt! Cozi de masini la Maracineni

zapada murdara BuzauO ninsoare mai serioasa si Buzaul a fost paralizat...s-a topit insa si zapada, foarte bine! Ce a ramas in urma? Multa mizerie si multe gropi. Un cetatean din alta tara ne intreba prin posta electronica de ce in Buzau zapada e asa murdara, nu ar trebui sa fie alba? Ce sa-i raspundem? Ca asfaltul a fost dat cu nisip, ca noroiul de la lucrari sau de aiurea e in straturi de ani de zile pe marginea soselei?

 

Ca tot acest praf, la vara, il vom respira si ne vom imbolnavi? Jalnic. Orasul arata ca dupa bombardament si acolo unde s-a asfaltat sau plombat carosabilul sunt acum cratere pline cu apa – adevarate capcane pentru soferi. In ele iti poti rupe” masina lejer si sunt adevarate pericole pentru soferi, oricand putand sa se produca un accident rutier grav. Dar cui ii pasa? Consilierii locali se hlizesc la sedinte si voteaza dupa interese de partid, Donald Tom se tine de manifestari culturale si spectacole pentru a lua ochii prostimii si tot asa. Va place asa buzoieni? Daca era asa de destept primarul de ce nu s-a imprumutat pentru el si firmele lui si sa nu mai fie falimentare? Acum vom fi si datori peste veacuri...bravo consilieri, bravo Donald Tom!

I.G.

P.S. Iata ce ne trimite un cititor (Florentin Pascu):

Așa arăta în această după-amiază la ora 17:00 coada de autovehicule la intrarea pe podul din Mărăcineni, pe sensul de mers către Buzău.

Traficul este îngreunat din cauza gropilor de pe podul din Mărăcineni, cel care luna viitoare urmează să fie închis pentru o perioadă de 8 luni, circulația urmând să fie deviată pe podul aflat pe sensul de mers către Râmnicu Sărat, în regim de o bandă / sens.

Dacă acum, când se circulă îngreunat pe 2 benzi pe sensul către Buzău, coada de autovehicule se întinde pe o distanță de ~6 km, imaginați-vă ce se va întâmpla când se va circula pe o singură bandă / sens (eu am așteptat astăzi 2 ore la coada respectivă și, pentru că am ajuns prea târziu la Buzău, m-am întors către Râmnicu Sărat și am filmat coada de autovehicule).

Autoritățile locale afirmau în urmă cu ceva timp că așteaptă mai întâi să vadă cum se va desfășura traficul după ce se închide podul aflat pe sensul de mers către Buzău și după aceea vor analiza posibilitatea construirii unui pod provizoriu din pontoane.

Dacă aveți drum către Buzău sau București, plecați cu câteva ore mai devreme !

{vsig}zapada-murdara{/vsig}