Mai conteaza astfel de initiative, ce credeti? Povesti printre litere si cuvinte! Elevii buzoieni sunt invitati la Concursul de Creatie Literara „Constantin PETCU”
Last Updated on 26/03/2018 by Iulian Gavriluta

Limba romanaCasa de Cultura a Sindicatelor Buzau, in colaborare cu Teatrul ”George Ciprian”, Asociatia Culturala „Renaşterea Buzoiana” si Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman” organizeaza, sambata, 19 mai 2018, cea de-a XIX-a editie a Concursului de Creatie Literara pentru Elevi „Constantin Petcu”.

 

Pot participa elevi din invatamantul primar, gimnazial şi liceal din judetul Buzau.Vor fi acordate premii din partea institutiilor mentionate mai sus, a unor publicatii literare şi edituri. Lucrarile pentru concurs, constand in poezie, proza, teatru scurt si eseu, maxim 5 pagini, vor fi trimise in format exclusiv electronic, pina la data de 16 aprilie 2018, pe adresa: cartelulmetaforelor@gmail.com , cu mentiunea „pentru concursul Constantin Petcu”. Pot participa inclusiv elevi care au debutat in volum individual. Fiecare participant trebuie sa trimita un scurt CV şi o adresa de contact. Festivitatea de premiere va avea loc la data de 19 mai 2018, ora 10,00, la redacția revistei ”Cartelul metaforelor” ( Casa de Cultura a Sindicatelor Buzau, Bd. Nicolae Balcescu nr. 38). Laureatii vor fi fi anuntati in timp util.

E.S.