Mergem sa muncim in “afara”? Buzoieni, peste 1.300 de LOCURI DE MUNCA disponibile în Germania, Spania și Malta, prin rețeaua Eures
Last Updated on 26/03/2018 by Iulian Gavriluta

AngajariPrin intermediul retelei Eures, angajatorii din Spatiul Economic European pun la dispozitia lucratorilor romani un numar de 1.305 locuri de munca, cele mai multe in Germania, Spania si Malta.Potrivit datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), in Germania sunt disponibile 679 locuri de munca, majoritatea pentru manipulant bagaje si sofer manipulare bagaje, in Spania sunt 163 de posturi, cele mai multe pentru agricultori, iar in Malta sunt 155 de locuri, in special pentru soferi de autobuz.

 

De asemenea, Marea Britanie ofera 116 posturi, majoritatea pentru lucratori in agricultura, Olanda – 105, cele mai multe pentru culegatori de capsuni, iar Cehia are 31 de locuri, majoritatea pentru forjori si operatori CNC. Nu in ultimul rand, Belgia ofera 26 de locuri de munca, Norvegia – 15, Luxemburg – zece, Slovenia – patru, iar Finlanda cauta un ospatar.

Sursa: Agerpres

A.M.