VIDEO – CONCERT DE GALA in aceasta seara in cadrul Festivalului National de Muzica FRANCOCHANSON. Ce surpriza au pregatit organizatorii?
Last Updated on 25/03/2018 by Iulian Gavriluta

FRANCOCHANSONCea de-a IX-a editie a festivalului national de muzica francofona, Francochanson, a inceput sambata si se termina astazi, duminica 25.03.2018. la Sala Centrului Judetean de Cultura si Arta Buzau (24 martie) si la sala mare a Consiliului Judetean Buzau.

 

 

Scopul acestui proiect este de a evidentia potentialul intelectual si artistic al TINERILOR, capacitatea acestora de a invata o limba straina si de a o utiliza in diferite contexte, atat pe cale orala, cat si in scris. In afara de aceste obiective stiintifice, proiectul propune, de asemenea, obiective culturale si sociale, de exemplu socializarea tinerilor din diferite regiuni ale Romaniei.

Festivalul are scopul de a descoperi noi abilitati interpretativ, pentru a incuraja educatia muzicala a TINERILOR, oferindu-le o alternativa, pentru a promova la francofonie sau pentru a asimila elemente specifice in limba si cultura franceza, pentru a dezvolta creativitatea si spiritul concurentei. Este deschisa candidatilor francofon de la toate nationalitati.

Grupul tinta: proiectul vizeaza toti elevii (6-19 de ani) din Romania .

Tanarul talent deja identificat in circuitul profesional nu poate fi inscris in concurs. Acest festival este doar pentru amatori si talente tinere care inca nu se cunosc.

Festivalul a fost structurat pe 4 sectiuni:

1. Primar: 6-10 de ani - solist

2. Colegiu: 11-14 de ani - solist

3. Liceu: 15-18 de ani - solist

4. Universitate: 19-25 de ani – solist

In aceasta seara, organizatorii au pregatit spectatorilor o surpriza prin Concertul de Gala al trupei elvetiene SOPHIE DE QUAY & THE WAVEGUARS. Concertul va incepe la ora 18.00 iar INTRAREA ESTE LIBERA.

A.M.

https://www.youtube.com/watch?v=Ni6B4IGYAXU