VREMEA LA EXTREME! Dupa gerul naprasnic vine un val de aer african, in cateva zile temperaturi de pana la plus 20 de grade. Cum va fi vremea de FLORII?
Last Updated on 24/03/2018 by Iulian Gavriluta

Vreme calda”O masă de aer foarte caldă, dinspre nordul Africii, va aborda spațiul geografic al țării noastre spre sfârșitul săptămânii viitoare. De miercuri, vorbim de temperaturi în special în jumătatea de sud a țării, la început 14 - 15 - 16 grade Celsius, iar spre sfârșitul săptămânii, duminică, nu ar fi o păcăleală să avem temperaturi de 20 de grade Celsius.

 

Cel puțin, așa arată datele în acest moment”, a spus Elena Mateescu, la un post de televiziune national. Se spune că așa cum va fi vremea în ziua de Florii, așa va fi și de Paști, deși anii trecuți au cam făcut excepție de la regulă. Datele de până acum arată că de miercuri se va încălzi semnificativ. Vestea proastă e că după aceste zile de Cod Galben și Cod Portocaliu de ninsori, sunt zone amenințate serios de inundații, odată cu încălzirea bruscă. Deja mulți români s-au confruntat cu acest fenomen care le-a distrus locuințele.

Sursa: antena3.ro

A.M.