Peste 610 politisti, cu 250 de autospeciale, au actionat in ultimele 48 de ore alaturi de celelalte forte ale MAI, pentru prevenirea incidentelor cauzate de fenomenele meteorologice care au afectat judetul.
Last Updated on 24/03/2018 by Iulian Gavriluta

politisti iarnaIn ultimele 48 de ore, peste 610 politisti de la rutiera, ordine publica, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, dar si alte specializari din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, cu 250 de autospeciale, au fost angrenati in misiuni de supraveghere si dirijare a traficului rutier, precum si de interventie pentru prevenirea incidentelor ori de limitarea efectelor evenimentelor cauzate de fenomenele meteorologice care au afectat judetul.

Politistii au actionat in dispozitivele de blocare/restrictionare a circulatiei autovehiculelor, a punctelor de informare organizate inclusiv in mediul ruraldin intreg judetul si au adresat permanent recomandari participantilor la trafic.

In urma activitatilor efectuate, pe raza judetului Buzau nu au fost inregistrate evenimente deosebite ori soldate cu ranirea grava a persoanelor. S-au inregistrat 29 de situatii in care conducatori auto au ramas inzapeziti, politistii acordand sprijin in 21 dintre acestea. Cu aceasta ocazie s-a reusit deblocarea a 35 de autovehicule.

Adresam multumiri tuturor cetatenilor care au inteles importanta adoptarii unui comportament responsabil si preventiv, precum si faptul ca prin nerespectarea restrictiilor temporare de circulatie, conducatorii auto pun in pericol nu doar propria siguranta, dar si siguranta celor pe care ii transporta!