UPDATE PNL NU VOTEAZA PROIECTELE LUI TOMA! Conferinta de presa la PNL Buzau
Last Updated on 23/03/2018 by Iulian Gavriluta

PNL BuzauLa aceasta ora, liderii PNL Buzau sustin o conferinta de presa. Printre problemele prioritare sunt programul dezastruos de guvernare al coalitiei PSD-ALDE dar si problemele locale de urbanism sau din CLM cu care se confrunta buzoienii.

 

 REVENIM CU DETALII

A.M.

UPDATE: LIBERALII BUZOIENI - CONSILIERII LOCALI - nu vor sa auda de majorari de taxe la salubritate si nici de imprumutul de 15 milioane de euro cu emiterea de obligatiuni municipale, ca atare in apropiatul CLM NU VOR VOTA "pentru" Proiectele de Hotarare respective. 

„Nu înțelegem de ce pentru unele din prioritățile propuse de domnul Toma nu s-au accesat fonduri europene. Construcție consolidare și punere în valoare a complexului Alexandru Marghiloman. De ce nu s-aau accesat fonduri europene așa cum s-a promis? De ce nu s-au făcut proiecte. Credem că ar trebui scos de pe listă și banii alocați acestuia să meargă către străzi și parcări. Apoi 3,7 milioane de euro pentru restaurarea cinematografului. Chiar este nevoie? Chiar este o prioritate? În ceea ce privește clădirea bazarului suntem de acord ca ea să aibă o altă destinație dar ea trebuie pusă în valoare pentru că este o clădire istorică și vom solicita avizul de la Comisia Națională de Cultură și Patrimoniu de Restaurare a Monumentelor Istorice pentru soluția care ni s-a prezentat ca proiect pentru că am observat că se va lipi de acea clădire una nouă care urmează a fi construită. De asemenea credem că această clădire mergea valorificată cu fonduri europene”, a precizat consilierul PNL Constantin Ionescu.