Ce ar trebui sa pateasca un astfel de “element”? Un barbat gelos din Ramnicu Sarat si-a injunghiat fosta concubina si a fugit. A fost prins de politistii buzoieni
Last Updated on 21/03/2018 by Iulian Gavriluta

criminal predat politieLa data de 21 martie a.c., politisti de investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, in urma activitatilor specifice desfasurate, au dispus retinerea unui barbat in varsta de 43 de ani, din Ramnicu Sarat. Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit faptul ca ieri, 20 martie a.c., banuitul ar fi folosit un cutit in timpul unui conflict spontan pe care l-a avut cu fosta concubina, pe raza municipiului Ramnicu Sarat, rezultand ranirea acesteia.

Politistii au dispus masura retinerii barbatului pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunilor de „portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase” si „lovirea sau alte violente” si urmeaza ca in functie de rezultatul concluziilor medicale privitoare la starea victimei sa fie dispuse masuri legale.

In cauza s-a intocmit dosar penal si cercetarile sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau.

I.G.