Deputatul PMP Adrian Mocanu a postat pe facebook o declaratie politica legata de prezenta prefectului in mijlocul social-democratilor buzoieni
Last Updated on 19/03/2018 by Iulian Gavriluta

pMPLa Buzău – ca la nimenea: Prefectul județului a plecat în Campania electorală alături de PSD! Rămân surprins în fiecare zi de faptul că PSD și-a început Campania electorală încă de acum folosindu-se, așa cum este obișnuit, de instituțiile statului. Prefectul județului Buzău – doamna Carmen Ichim a plecat “la pas”

cu liderul social-democraților buzoieni – deputatul Marcel Ciolacu și cu alți cotizanți de partid, prin comunele din județ. Orice ar zice doamna prefect (dacă este pusă sau nu pe lista de viitori parlamentari ai PSD), un lucru este sigur: Instituțiile Statului Român sunt subjugate Partidului Social Democrat și faptul acesta întâmplat săptămâna trecută în județul Buzău, arată acest lucru. Îmi exprim regretul pentru faptul că D-na Carmen Ichim s-a lăsat târâtă în acest joc murdar și sper ca pe viitor cetățenii acestei țări să înțeleagă faptul că așa nu se mai poate și că nu putem merge la infinit în acest mod.

 

Deputat Adrian Mocanu