UPDATE – DN 2B Buzau – Braila REDAT TRAFICULUI, se circula in conditii de iarna. VALURI DE ACCIDENTE IN JUDET! Caldarusanca – 5 raniti, DN2 Buzau – Vrancea – 3 raniti, DN2B – accident autoturism rasturnat
Last Updated on 18/03/2018 by Iulian Gavriluta

accidentVremea urata de afara si poleiul face ca tot mai multi soferi sa fie implicati in accidente rutiere. Astfel: 1. Accident rutier pe DN 2 E 85 in zona localitatii Caldarusanca. Sunt implicate 2 autoturisme iar traficul se desfasoara cu dificultate in zona. Din primele date 5 persoane ranite. Din accident au rezultat 5 victime, 3 adulti si doi minori. La acest moment au fost preluati de ambulanta pentru a fi transportati la spital

 

2. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Vrancea, pe DN2 Buzău - Vrancea, traficul este blocat, la kilometrul 154, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri şi două autoturisme.Trei persoane au fost rănite uşor. Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să fie reluat.

3. Pe DN 2B in zona CocoRico un autoturism s-a rasturnat, au rezultat doar pagube materiale. Administratorul drumului a fost informat, carosabilul este acoperit de polei in zona.

I.G.

UPDATE 3 - La acest moment circulatia pe DN 2B Buzau -Braila a fost reluata, se circula in conditii de iarna. Recomandam conducatorilor auto sa circule cu prudenta, cu viteza adaptata permanent conditiilor meteo si de trafic, precum si sa respecte indicatiile echipajelor de politie aflate in trafic sau in punctele de informare.De asemenea la acest moment nu sunt impuse alte restrictii de trafic, pe majoritatea drumurilor se circula in conditii de iarna.

UPDATE 2 - Avand in vedere restrictia de trafic pe DN 2 B pe raza judetului Braila si conditiile meteo de la acest moment, traficul de la iesirea din Buzau catre Braila este restrictionat total.

UPDATE 1 - Din primele date, o conducatoare auto de 22 ani, din Buzau care se deplasa cu un autoturism pe DN 2E85 in afara localitatii Caldarusanca a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, pe fondul carosabilului umed, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula dinspre Bucuresti catre Buzau si era condus de un buzoian in varsta de 39 de ani. In urma evenimentului a rezultat ranirea conducatoarei auto si altor patru pasageri din acelasi autoturism, care au fost transportati la spital. In cauza a fost intocmit dosar penal si politistii continua cercetarile.