UPDATE 3 – Defectiune remediata. UPDATE 2 – 400 de familii din localitatea Bradeanu FARA ENERGIE ELECTRICA. Peste 45 de localitati din judet sub COD PORTOCALIU de polei si ploaie inghetata
Last Updated on 18/03/2018 by Iulian Gavriluta

Cod galbenATENȚIONARE METEOROLOGICĂ 18 martie, orele 08.00 – 23.00 Fenomene : precipitații însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, răcire accentuată. COD GALBEN - În intervalul menționat vor fi precipitații pe arii extinse în jumătatea de sud-est a teritoriului. În Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali vor predomina ninsorile și se va depune strat consistent de zăpadă.

 

În Muntenia și în cea mai mare parte a Transilvaniei, la început va ploua, apoi vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții de polei. În Oltenia și în Dobrogea vor fi mai ales ploi. Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 40 l/mp. Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, mai susținute în est și în sud-est, cu viteze de 55…65 km/h, precum și la munte, unde rafalele vor depăși 70 km/h, temporar viscolind ninsoarea. Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această perioadă, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă.

A.M.

UPDATE 3 - DUMINICA 18.03.2018 - ORA 22 30 -  echipele SDEE Muntenia Nord au reuşit să remedieze defecţiunea apărută în cursul după-amiezii la o reţea de medie tensiune (20 kV) din localitatea BRADEANU, astfel că, în acest moment, cei 400 de abonaţi afectaţi beneficiază din nou de alimentare cu energie electrică.

UPDATE 2-  Ca urmare a fenomenelor meteorologice deosebite (vânt puternic, ploaie înghețată) produse în ultimele ore în județul Buzău, a fost afectată parțial o linie electrică aeriană (LEA) de 20 kV și 5 posturi de transformare, astfel că în acest moment este întreruptă alimentarea cu energie electrică a unui număr de 400 de abonați din localitatea Brădeanu. Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord acționează în teren cu 9 echipe pentru a remedia defecțiunile, acest număr urmând să fie suplimentat pentru a rezolva în cel mai scurt timp problemele semnalate.

UPDATE 1 - COD PORTOCALIU Valabil de la : 18-03-2018 ora 14:30 până la : 18-03-2018 ora 18:00

Județul Buzău: Buzău, Vernești, Vadu Pașii, Pogoanele, Merei, Smeeni, Mărăcineni, Poșta Câlnău, Valea Râmnicului, Săgeata, Cochirleanca, Tisău, Padina, Puiești, Ziduri, Glodeanu-Siliștea, Costești, Glodeanu Sărat, Rușețu, Țintești, Râmnicelu, Pietroasele, Gherăseni, Gălbinași, Breaza, Săhăteni, Ulmeni, Balta Albă, Stâlpu, Săpoca, Luciu, Brădeanu, C.a. Rosetti, Movila Banului, Ghergheasa, Scutelnici, Amaru, Boldu, Mihăilești, Năeni, Cilibia, Vâlcelele, Largu, Florica, Bălăceanu, Robeasca;

Se vor semnala : Depuneri semnificative de polei mai ales pe conductori, arbori si obiecte din apropierea solului.