SE CAUTA LEMNUL FURAT! AMENZI pentru activitati ilicite cu material lemnos aplicate de politistii buzoieni mai multor societati comerciale
Last Updated on 17/03/2018 by Iulian Gavriluta

Material lemnos confiscatPolitistii din cadrul Serviciului Ordine Publica, precum si alte structuri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au desfasurat mai multe activitati de control in domeniul prevenirii si combaterii faptelor ilegale ce pot afecta fondul forestier la nivelul intregului judet. 

In urma verificarilor efectuate in trafic, pe raza fondului forestier, dar si la societati comerciale cu activitate in domeniu au fost aplicate 55 de sanctiuni contraventionale in valoare de 26.525 de lei, dintre care 14 conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice. De asemenea, in urma activitatilor de control efectuate pe raza municipiului Buzau, au fost aplicate 9 sanctiuni contraventionale in cazul unor societati comerciale de profil pentru neregulile constatate si totodata, au fost stabilite masuri de remediere a deficientelor. Activitatile politistilor vor continua, pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite.

E.S.