UPDATE – CLASAMENT! LIVE – Atentie, trag ziaristii! Cupa presei la tir organizata de IPJ Buzau (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 16/03/2018 by Iulian Gavriluta

Cupa presei tirO putem numi traditie ca, in preajma anumitor evenimente importante pe care politia buzoiana le aniverseaza ziaristii sa fie invitati la o „partida de tragere la tinta”. De aceasta data, intalnirea „de poligon” cu ziaristii este organizata cu prilejul Zilei Politiei Romane ce va avea loc

in data de 25 martie. Pentru a face tragerea mai interesanta organizatorii vor pune la dispozitie armament si munitie astfel incat singura grija a tragatorilor va fi ca toate gloantele sa ajunga in „cercul de 10”. Evident, primul contact pe care invitatii din mass media il vor avea cu aliniamentul de tragere se va materializa printr-un instructaj deoarece fiecare tragator trebuie sa cunoasca si sa aplice masurile de siguranta in poligon. Urmeaza ca inarmati cu proaspetele cunostinte si cu cartusele „la purtator”, ziaristi si ziariste sa porneasca plini de incredere catre aliniamentele de tragere. Confruntarea va fi dura: sprancene incruntate, ochi ager, mana....sigura, tinta lovita. Cu siguranta la finalul tragerii nicio tinta nu va ramane neatinsa si nimeni nu va fi acuzat de non-combat. Asadar, SUCCES!

E.S.

UPDATE - CLASAMENT:

La jurnaliste: locul 1 - Silvia Bunica, locul 2 - Tatiana Botita (Ambele de la TVSAT). La jurnalisti locul 1 - Daniel Oprea (PRO TV), locul 2 - Adrian Bonciu (ANTENA 3) si locul 3 - Mihai Bunaziua (TV Buzau)

 

{vsig}tir-politie-2018{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=LdSPF31-6es&feature=youtu.be