FOTO/VIDEO – STUPIZENIE TOTALA IN ULTIMUL CLM “DE INDATA”: Alesii au VOTAT o DECLARATIE prin care un ORAS s-a UNIT cu o TARA! Declaratia de UNIRE cu Moldova, o idee furata de la altii. (Vezi de unde a furat-o TOMA)
Last Updated on 16/03/2018 by Iulian Gavriluta

clm Unire nebunieMare iti e gradina Doamne si tot mai multi ii sare gardul! Joi 15 martie 2018 s-a consumat sedinta unui CLM “de indata”...pe tema “votarii” unei “Declaratii, de UNIRE a unui oras cu o tara…nici macar “infratire” cu o unitate administrativ teritoriala asemanatoare…ci direct cu tara! Gluma lui Donald Tom si entuziasmul taranesc al celor prezenti o sa coste de acum Buzaul in eternitate. Deocamdata se decanteaza prostia facuta intr-o zi de joi la Buzau si cu siguranta gafa diplomatica cu intentie sau nu, va afecta foarte serios relatiile pe viitor dintre cele doua tari surori.

 

Potrivit legii, Consiliul Local are atribuțiile reglementate de art.36 din legea 215/2001. Va rog studiati si veti vedea ca nu gasiti asa ceva in textul legii. Deci, ce s-a intamplat joi in CLM Buzau? Prost sa fii si sa nu observi ca nu se poate VOTA o DECLARATIE si apoi, nu poti sa UNESTI o localitate cu o alta tara, fie ea si Moldova, care a apartinut candva Romaniei. Este “de rasu’ plansu’” sa stai tu sa ridici mana stupid ca in povestea cu “Hainele Imparatului” fara sa-ti raspunzi tie insusi, logic, la intrebarile ce deriva din actul democratic respectiv. Ceva mai de prost gust (ca dimensiune) nu s-a vazut si gogorita asta ce mai pui, a prins si la cativa oameni cu ceva carte din CLM…profesori, judecatori, oameni de bine… Bai fratilor, ati innebunit sau ce va face Tomita de va spala creierele in asa hal si va depersonalizeaza accentuat? Va entuziasmati la orice "vant" a lui Donald Tom, ce dracu ati ajuns fratilor? Auziti voi formulare in DECLARATIE: ”In numele cetatenilor buzoieni, noi, consilierii locali si primarul Municipiului Buzau, proclamam unirea simbolica a Buzaului cu Republica Moldova…”. Domnilor, sa ne intelegem - nimeni dintre romanii sanatosi la suflet si minte nu este impotriva UNIRII “de facto” a Romaniei cu Moldova, dar aceasta trebuie facuta... asa cum trebuie, nu printr-o hartie vai de mama ei, de-a lui Tomita, la comanda unora…zau! Oare moldovenii care vin sambata la Buzau sunt reprezentanti legali, cu delegatie oficiala a tarii lor, pentru a semna un asemenea “act de unire” fie si simbolic, ca pe vremea fostului premier Marghiloman? Ei sunt de acord cu unirea unui ORAS cu O TARA? Daca se opreau toate la o simpla declaratie…era una, dar introducand intr-o sedinta CLM si punand pe saracii consilieri locali sa voteze asa ceva - i se da deja un caracter institutional local(cu referire la ceva national!?) si nu e in regula deloc ceea ce s-a intamplat! Iata de fapt de unde s-a inspirat Toma si cine a furat startul acestui act (va fi la Buzau o sedinta CJ in care se va face o declaratie de “REUNIRE” a Romaniei cu Basarabia – astia vor fi mai putin ridicoli decat CLM-istii!)si a dat tonul unor astfel de baragladine: comuna Parva din Bistrita-Nasaud (LINK). Inca ceva: sa stiti de la noi - CINE A PROPUS ASA CEVA NU VREA BINELE TARII SI NICI A UNIRII CELOR DOUA TARI!

I.G.

P.S. In anul Centenarului, se vede treaba ca aceste stupizenii sunt dictate din alte foruri si de oameni straini acestui neam si pamant, daca nu ar fi asa nu ar primi toti ca hipnotizati o astfel de baragladina, pe nemestecate. Cine are interes sa destabilizeze tara? Oare tot aceia care arunca cel mai mare partid din Romania in haos? Ganditi la nivel mare va rugam, nu la genunchiul broastei.

declaratie CLM