Ce facem cu drogatii? SCENE DRAMATICE, o batrana imobilizata in scaun cu rotile aruncata de la etajul 10 de propriul nepot
Last Updated on 16/03/2018 by Iulian Gavriluta

Politia Nu trecetiO femeie in varsta de 79 de ani a fost aruncata de catre nepotul sau (se pare consumator de droguri) de la etajul zece al unui bloc din municipiul Cluj-Napoca, victima murind pe loc, relateaza News.ro. De asemenea, barbatul si-ar fi agresat si bunicul, care a fost dus la spital.

 

Potrivit anchetatorilor, politistii au fost sesizati initial, vineri, ca o persoana a cazut de la inaltime in cartierul Manastur din Cluj-Napoca. Anchetatorii care au mers la fata locului au stabilit, conform primelor informatii, ca un tanar de 23 de ani a avut un conflict cu bunicii sai, intr-un apartament situat la etajul 10 al unui bloc. El si-ar fi lovit bunicul, iar la un moment dat si-a agresat si bunica, in varsta de 79 de ani, si ar fi aruncat-o de la etaj. In urma impactului, femeia a murit pe loc. Batranul, care a suferit mai multe rani in urma agresiunii, a fost dus la spital.

In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infractiunea de omor, dosarul fiind preluat de procurorii Parchetului Tribunalului Cluj.

A.M.