Spuneti-va parerea despre INASPRIREA CONTROALELOR la GPL! 25 de permise RETINUTE si AMENZI aplicate de politistii buzoieni pentru masinile cu instalatii GPL neomologate
Last Updated on 15/03/2018 by Iulian Gavriluta

IPJ Buzau 3In ultimele ore, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au continuat activitatile de combatere a indisciplinei in trafic, fiind aplicate 149 de sanctiuni contraventionale. Cei mai multi dintre contravenienti au fost conducatori auto care nu au utilizat centura de siguranta (39), nu au respectat regimul legal de viteza (27), au condus autovehicule cu defectiuni tehnice (7), dar si pentru alte abateri in trafic(45). 

 

Politistii au retinut 25 permise de conducere, din care doua pentru depasirea cu mai mult de 50 de km/h a limitelor de viteza, 8 pentru efectuarea unor depasiri neregulamentare,13 pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si autovehiculelor care aveau acest drept, precum si alte doua pentru nerespectarea culorii rosii a semaforului si neprezentarea la Politie in termen de 24 de ore de la implicarea intr-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. De asemenea, politisti rutieri din cadrul Politiei Municipiului Buzau au aplicat sanctiuni contraventionale si in cazul a doi conducatori auto, depistati la volanul unor autoturisme ce aveau montate sisteme neomologate de evacuare a gazelor. In cazul acestora a fost aplicata si masura complementara de retinere a certificatului de inmatriculare a autovehiculului. Valoarea totala a amenzilor aplicate este de 48.674 de lei.

E.S.