VIDEO – Despre „LUMEA TACERII” si importanta Interpretului in Limbaj Mimico Gestual impreuna cu Lavinia CHITU in Emisiunea INTERVIURI ALTFEL la TV NEWS Buzau
Last Updated on 14/03/2018 by Iulian Gavriluta

Lavinia CHITUDespre ei, deficientii de auz si comunicare...Pentru multi dintre oameni sunt diferiti dar dincolo de cuvintele nerostite ei sunt oameni frumosi, inteligenti, ambitiosi, care „vorbesc” cu sufletul si inima si sunt printre noi,ca si noi, cu drepturi si obligatii. Nascuta in „LUMEA TACERII”, perfect sanatoasa, Lavinia CHITU, Interpret Autorizat in LMG, masterand al Universitatii din Pitesti tot intr-o specializare legata de LMG a raspuns invitatiei moderatoarei Emisiunii INTERVIURI ALTFEL la TV NEWS Buzau.

Tanara si ambitioasa, Lavinia CHITU a daramat bariere si sabloane. Un suflet cald ce poarta cu ea pe oriunde merge „vocea” dizabilitatilor de auz, „canta” fara cuvinte si aduce speranta. Despre usile inchise, despre implicarea autoritatilor, despre ambitie si perseverenta, daruire si munca, vise si proiecte dar si despre mentalitati ce trebuiesc schimbate s-a discutat in cadrul emisiunii. Vreti sa aflati raspunsurile? Urmariti Emisiunea INTERVIURI ALTFEL la TV NEWS Buzau.

Multumim Lavinia CHITU aripilor sperantei ce le oferi in „LUMEA TACERII”!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=bF1rKGrJOwM&feature=youtu.be