FOTO FACTURI – AFACERE CU IZ PENAL! “Economie” tip Kaisen la Primaria Buzau – 2.000 lei/ bucata de platan adus de aiurea, cand in tara un pom de acelasi fel (specie, inaltime, etc) costa intre 171 si 200 de lei!
Last Updated on 12/03/2018 by Iulian Gavriluta

sesizari copaci taiati ilegal BuzauIata ce fel de “economie” se face la Primaria Buzau, din banul public! Comunicat de presa Constantin Ionescu consilier local: “Urmarea solicitarii catre S.C.Urbis Serv SRL Buzau, ce am transmis-o in data de 22.02.2018, cu privire la pretul platit pentru achizitia de pomi ce au fost plantati si urmeaza a fi plantati in locul celor 200 taiati, va transmit in atasament documentele de plata si raspunsul primit din partea societatii.

 

   Se poate observa cu usurinta ca pretul unui pom din specia platanus, Primaria Municipiului Buzau a platit 2000lei/bucata, un pret si de zece ori mai mare fata de preturile de pe piata. De exemplu pe site-ul www.gradina-noastra.ro, un platan cu inaltimea de 3 - 3,5 m costa 171lei inclusiv TVA, Directia Silvica Dimbovita percepe un pret de 24,8 lei pentru un pom cu inaltimea de 1 - 1,8m, in Bucuresti sect.2 un pom din aceeasi specie costa 200 lei la o inaltime cuprinsa intre 4 - 5m.

   Sa inteleg ca acea economie din banul public, pe care o sustine d-l primar, o aplica numai in anumite cazuri ?

   Daca ,,a dorit" plantarea unui anumit soi de pom, o putea face macar la preturile cele mai mici, printr-o simpla cautare pe google”, informeaza Constantin Ionescu - consilier municipal PNL.

Concluziile le trageti voi!

I.G.

 

{vsig}facturi-plante-primarie{/vsig}