FOTO – Arbitraj scandalos la ultimul meci al sezonului! Juniorii 2 de la LPS Buzău și CSM Ploiești, la braț către turneul semifinal al Campionatului Național de handbal

LPS handbal scandal arbitriDoi băieți din Galați, purtători de fluier, au stricat pur și simplu ceea ce trebuia să fie un frumos spectacol handbalistic. Un arbitraj aiuritor, penibil și, in unele momente, chiar dubios al brigăzii de arbitri la ultimul meci al sezonului pentru juniorii 2 de la LPS Buzău. Totul s-a petrecut in fata publicului buzoian, fin cunoscător de handbal, care a taxat prestația jalnică a celor doi fluierași. Cei doi au reușit sa enerveze pe toată lumea, acesta fiind și scopul pe care și l-au propus încă de la începutul partidei.

În condițiile în care ambele echipe aveau asigurată calificarea, CSM Ploiesti s-a impus într-un final încins, presărat cu durități și faulturi nesancționate. La final tabela de marcaj a indicat 24-26, după ce la pauza buzoienii aveau un avantaj de două goluri, 13-11, la capătul unei partide in care LPS Buzău putea obține măcar un rezultat de egalitate. nfrângerea in fața celor de la Ploiești nu schimba cu nimic datele problemei, iar ambele echipe vor participa in perioada 2-6 mai la turneul semifinal al Campionatului Național de handbal juniori 2.

Lotul LPS Buzău juniori 2, antrenor Bogdan Constantin: Alexandru Mirică, Silviu Mihai, Sorin Grigore, Alexandru Neagu, Ionuț Masgras, Daniel Stroe, Alexandru Șerbănică, Ionuț Negoiță, Vlad Pancescu, Andrei Habara, Robert Gheorghe, Mario Moldoveanu, Ionuț Mirică, Sebastian Statulescu, Leonard Scinteianu, Bogdan Alexandru.

C.P.

 

handbal LPS Buzau