INTREBAREA ZILEI – Cine „are carte, are parte” sau trebuie sa aiba si carnet de partid, rude si relatii? Un portar de fotbal si fiul unui sef de partid numiti recent secretari de stat
Last Updated on 10/03/2018 by Iulian Gavriluta

Soarece la cascavalTudor Buzatu, fiul sefului PSD Vaslui, a fost numit secretar de stat in Guvernul condus de Viorica Dancila. In aceeasi functie a fost numit si Remus Muntean, fiul presedintelui PSD Neamt si fost portar la FC Ceahlaul, dupa cum rezulta din deciziile publicate pe 7 martie in Monitorul Oficial.

Tudor Buzatu a fost numit secretar de stat in aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil cu implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei. De altfel, Anna Birchall a devenit deputat intr-o circumscriptia electorala 39 din Vaslui, judet in care filiala Partidului Social Democrat este condusa de Dumitru Buzatu, tatal lui Tudor Buzatu. Presedintele organizatiei judetene PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, vineri, ca fiul sau, Tudor Buzatu, a avut sustinerea organizatiei de tineret si a PSD Vaslui pentru a fi numit in functia de secretar de stat. „Am sa raspund o singura data, adica acum, la acest lucru si pot sa va precizez ca a primit recomandarea organizatiei de tineret pe care o conduce si a organizatiei de la Vaslui a Partidului Social Democrat si, din punctul acesta de vedere, fiind un post politic, nu cred ca este vreo problema. Il recomanda ceea ce au considerat cei care i-au dat aceasta sustinere. Il recomanda pregatirea, activitatea in partid, implicarea, cunoasterea limbilor straine”, a explicat el, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD. Remus Munteanu, fiul lui Ioan Muntean, presedintele PSD Neamt, a fost numit secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului. Remus Munteanu nu este cunoscut datorita activitatilor sale politice, ci prin faptul ca a fost portar la FC Ceahlalul si o echipa din Paris.

A.D.