Performanta in handbalul juvenil buzoian! Juniorii 2 de LPS Buzău s-au calificat la turneul Semifinal al Campionatului Național!
Last Updated on 09/03/2018 by Iulian Gavriluta

LPS BuzauPerformanta in handbalul juvenil buzoian! Juniorii 2 de LPS Buzău s-au calificat la turneul Semifinal al Campionatului Național! Un parcurs dificil, dar cu atât mai frumoasă calificarea tinerilor handbaliști de la LPS Buzău la turneul semifinal al Campionatului Național de handbal juniori 2, unde vor lua startul cele mai puternice echipe din țară.

Partida cu CS Mizil, disputată joi 8 martie in fața propriilor suporteri, a încununat munca depusă de-a lungul întregului sezon deopotrivă de către jucători și de către stafful tehnic.

LPS Buzău s-a impus cu 31-24(16-9), victoria gazdelor nefiind pusă deloc în pericol pe toată desfășurarea partidei.

Meciul în sine a fost unul la discreția celor de la LPS, in care doar ratările buzoienilor au limitat scorul de pe tabela de marcaj. După 2-2 min. 4 și 3-3 min. 5, CS Mizil face un simplu act de prezență și gazdele se desprind la 8-3 min. 9 ,12-7 min. 19. Băieții lui Bogdan Constantin au încheiat conturile cu prahovenii încă de la pauză, când au așezat un ecart de 7 goluri față de adversari, 16-9. La fel s-a jucat și în partea secundă, și LPS pune gol după gol pe tabela: 23-16 min. 35, 26-21 min. 40, 29-22 min. 46. În final, o victorie clară, 31-24, care consemnează calificarea buzoienilor.

De remarcat și publicul buzoian, ca de obicei la înălțime, care a încurajat și susținut echipa favorită pe toată durata meciului.

Echipa LP$ Buzău, antrenor Bogdan Constantin: Alexandru Mirică, Silviu Mihai, Sorin Grigore, Alexandru Neagu, Ionuț Masgras, Daniel Stroe, Alexandru Șerbănică, Ionuț Negoiță, Vlad Pancescu, Andrei Habara, Robert Gheorghe, Mario Moldoveanu, Ionuț Mirică, Sebastian Statulescu, Leonard Scinteianu, Bogdan Alexandru.

Duminică, tot în fața suporterilor buzoieni, LPS Buzău va întâlni în ultimul meci al sezonului pe CSM Ploiesti, ambele echipe fiind calificate, alături de cei de la Sfântu Gheorghe.

C.P.