Cristinel Romanescu: Intelegem nevoile oamenilor! (Comunicat de presa PNL Buzau – n.r.)
Last Updated on 09/03/2018 by Iulian Gavriluta

Cristi ROMANESCU"PNL demonstrează încă o dată că este aproape de nevoile oamenilor și le reprezintă interesele în fața abuzurilor actualei puteri. Sondajele de opinie din ultima vreme confirmă acuratețea politicii pașilor mărunți, adoptată de partidul nostru, în construirea unei opoziții eficiente și dure la o guvernare discreționară și disprețuitoare la adresa României.

 

Cu ochii permanent pe acțiunile puterii, reusim să identificam tarele majorității actuale și sustinem cu tarie opinia conform careia măsurile luate de PSD-ALDE saboteaza in realitate statul de drept. Schimbările permanente din actul de guvernare crează imaginea unei țări instabile politic, nefuncționale la nivelul instituțiilor statului.

De asemenea, partidul nostru a criticat permanent deciziile fiscale care au îngropat economia românească. Protestam față de propaganda ieftină dusă de PSD în rândul populației, creând iluzia unei bunăstări neașteptate, timp în care toate semnalele interne și externe transmit informații legate de intrarea României într-o criză economică inerentă.

Datele statistice ale Institutului Național de Statistică, dar și ale Comisiei Europene au confirmat analizele PNL privind creșterea economică nesănătoasă, nesustenabilă, bazată pe consum. Imaginea Romaniei nu ofera incredere. Nici pentru statele membre UE, de a ne considera un aliat de nadejde si demn de luat in seama, si nici pentru investitorii straini, pentru care instabilitatea reprezinta semnal serios de alarma.

Drept urmare, politica PNL, ca partid de opoziție, se dovedeste a fi una rațională, responsabilă, rezervată si mai aproape de realitatea existentă in România. Muncim sustinut pentru a reda increderea romanilor in fortele proprii. Muncim sustinut pentru a implini dorintele romanilor. Acest fapt este demonstrat de intenția de vot exprimată în sondajele de opinie din ultimele luni. Muncim sustinut in continuare, pentru a ne recapata indentitatea nationala"