Grabiti-va, doar o saptamana! #LETSDENIM, noua colectie Esmara by Heidi Klum, intr-un magazin din Buzau incepand de astazi, 5 martie
Last Updated on 05/03/2018 by Iulian Gavriluta

Heidi KlumLa inceputul primaverii, Esmara by Heidi Klum revine in magazinele Lidl, cu o noua colectie disponibila timp de o saptamana, incepand cu 5 martie. #LETSDENIM este cea de-a treia colectie semnata de Heidi Klum pentru Lidl, ce include piese realizate dintr-unul dintre cele mai versatile materiale din lume - denimul si, pentru prima data, piese vestimentare pentru copii, la preturi specifice Lidl.

 

 

Croielile simple, culorile luminoase si versatilitatea denimului reflecta perfect abordarea relaxata pe care Lidl o adopta in moda. Fie ca este vorba de blugi skinny si o camasa casual din denim sau de o versiune mai hippie, intr-o tinuta casual cu o jacheta in doua culori, denimul isi dezvaluie versatilitatea, prin piesele cheie ale colectiei.

Noutatea colectiei consta in piesele vestimentare pentru fete. Colectia include tricouri in combinatii vesele si colorate, alaturi de blugi skinny cu un design deosebit. Colectia va fi disponibila in toate magazinele Lidl din Romania, timp de o saptamana, incepand de luni, 5 martie. #LETSDENIM include articole cu preturi cuprinse intre 19,99 lei si 99,99 lei. Gama pentru femei cuprinde articole vestimentare (cu marimi cuprinse intre 34 si 44), pantofi (cu marimi cuprinse intre 38 si 41), precum si accesorii. Pentru copii, colectia include haine cu marimi cuprinse intre 122-164.

A.M.