Vezi aici de ce s-a amanat startul returului in Liga a lll-a
Last Updated on 04/03/2018 by Iulian Gavriluta

sport fotbal BuzauCele doua echipe buzoiene care fac parte din Seria 2 a Ligii a lll-a, Metalul Buzau si CSM Ramnicu Sarat, au avut parte de inca o saptamana la dispozitie pana la startul oficial. Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a luat hotararea de a reprograma prima etapa a returului din esalonul trei fotbalistic, unde ambele echipe buzoiene urmau sa evolueze in deplasare, CSM Ramnicu Sarat la Sportul Chiscani (jud. Braila) si Metalul Buzau la Inainte Modelu(jud. Calarasi).

Returul urma sa inceapa pe 2 si 3 Martie, dar,din cauza vremii potrivnice care face imposibila desfasurarea partidelor, etapa a fost reprogramata pentru data de 28 martie. Liga a lll-a se va relua cu etapa programata pe 9 si 10 Martie.

La finalul turului, in clasamentul Seriei 2, Metalul Buzau si CSM Ramnicu Sarat ocupa locul 5 cu 28 de puncte, respectiv locul 9 cu 16 puncte.

Liderul seriei este formatia Progresul Spartac 34 puncte, urmata de Suporter Spirit Club Farul Constanta 32 puncte si Axiopolis Sport Cernavoda 29 puncte.