UNDE MERGEM IN WEEKEND? O duminica de OSCAR….la Buzau!
Last Updated on 03/03/2018 by Iulian Gavriluta

Duminica de OscarHappy Cinema Buzau pregateste pentru iubitorii de film O duminica de Oscar chiar inainte de decernarea celebrelor premii ale Academiei Americane de Film. Pe 4 martie buzoienii se pot bucura cu doar 11 LEI/BILET de trei dintre filmele nominalizate anul acesta la multiple categorii: Dunkirk, Get Out si Phantom Thread.

 

 

  • DUNKIRK(r. Christopher Nolan), programat la ora 17:20, este nominalizat la opt categorii, printre care si „Cel mai bun film" si este unul dintre favoritele criticilor si spectatorilor deopotriva. Povestea plina de emotie si suspans surprinde trupele britanice si ale aliatilor inconjurate de inamici pe plaja franceza si fortate sa faca fata unui asalt aproape imposibil de rezistat.
  • GET OUT(r. Jordan Peele ), programat la ora 17:00, este un thriller care a obtinut patru nominalizari: „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor in rol principal”- Daniel Kaluuya, „Cea mai buna regie” si „Cel mai bun scenariu original ”- Jordan Peele.
  • PHANTOM THREAD/FIRUL FANTOMA(r. Paul Thomas Anderson), programat la ora 19:20, a primit nu mai putin de 6 nominalizari la premiile Oscar, pentru categoriile „Cel mai bun film”, „Cea mai buna regie”, „Cel mai bun actor in rol principal”- Daniel Day Lewis, „Cea mai buna actrita in rol secundar” - Lesley Manville, „Cele mai bune costume”, „Cea mai buna coloana sonora originala”.

Ecaterina Stroescu