ISJ Buzau – Au fost afisate circumscriptiile scolare pentru inscrierea in clasa pregatitoare. Vezi la ce scoala esti arondat si numarul TelVerde unde poti cere lamuriri
Last Updated on 02/03/2018 by Iulian Gavriluta

Inscrieri gradinitaInspectoratul Scolar Judetean Buzau a publicat listele cu circumscriptiile scolare, conform metodologiei de inscriere in clasa pregatitoare. Este vorba despre strazile arondate fiecarei scoli in parte. Astfel, parintii pot afla care este scoala de circumscriptie, la care copiii lor au un loc asigurat din start, in clasa pregatitoare.

 

Vezi in articol si numerul de TelVerde la care parintii pot sa sune pentru orice nelamurire in procesul de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare. Amintim ca inscrierea copiilor in clasa pregatitoare incepe in data de 8 martie si se desfasoara pana pe 26 martie. Inscrierea se face direct la scoala pe care parintele si-o doreste pentru copil sau pe formularul online care va fi disponibil pe edu.ro.

Potrivit calendarului de inscriere a copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2018-2019, fiecare scoala afiseaza pe 1 martie 2018 circumscriptiile scolare. Fiecare locuinta este arondata unei scoli din apropiere, numita scoala de circumscriptie. Detalii se pot obtine accesand TelVerde 0 800 816 238.

Arondarea fiecarei strazi poate fi consultata accesand site-ul: isjbuzau.ro.

A.M.