“Tara (Buzau)”arde” si baba (Tom) se piaptana” – urgia e afara si Donald Tom s-a dus la relaxare (tratament) in Austria (Kaprun) cu “toarta”sa din Primarie. Zvonacii spun ca acelasi traseu il are si deputatul Cezar Preda (si inca un fost senator)
Last Updated on 01/03/2018 by Iulian Gavriluta

kaprun austriaIn orice situatie grea, conducatorul unei obsti trebuie sa fie prezent si in fruntea tuturor, dar cum Donald Tom are figura de “miliardar de carton” (sau de “tzaran cu mertzan”), nici ca-i pasa de problemele stringente ale urbei (reamintim ca a lipsit de la CLM, sunt probleme cu electricitatea in oras, cu drumurile,cu numita Compania de Apa si altele).

 

De cateva zile, treburile obstei buzoiene sunt lasate de izbeliste, pentru tratamentul (relaxare psihiatrica) lui Tom si a “toartei” sale Savuleasca. Zvonacii spun ca se duce sa se intalneasca si cu mentorul sau – deputatul PNL Cezar Preda (fostul coleg de la Metalurgica) si de ce nu cu…Ion Vasile – guru local al “mexicanilor” din orice partid cu putinta. Speram sa isi ia tratamentul si sa se intoarca cu forte proas(pe)te. Femeile din urbe deja rasufla usurate ca nu sunt nevoite sa afiseze un zambet fortat cand acesta le-ar fi impartit cate un fir de…”iarba”! Avalansa placuta si comploturi politice esuate iti dorim. Sa te intorci cand te chemam noi!