Ingemanare de sunet si culoare la Liceul de Arte„Margareta Sterian”
Last Updated on 01/03/2018 by Iulian Gavriluta

Liceul de arte eveniment BuzauLa Liceul de Arte „Margareta Sterian” din Buzau luna martie debuteaza inaltator, in acordurile sublime ale muzicii clasice si culorile pastelate ale primaverii, toate datorate CONCURSULUI NATIONAL DE INTERPRETARE INSTRUMENTALA SI ARTE VIZUALE MARGARETA STERIAN.Manifestarile prilejuite de acest eveniment se vor desfasura in perioada 2 – 4 martie 2018.

 

Ajuns la a IX-a editie, concursul ofera posibilitatea elevilor din diferite orase ale tarii sa se descopere si sa se afirme pe plan artistic. Succesul inregistrat in anii precedenti a confirmat faptul ca elevii apreciaza in mod deosebit competitia, promovarea valorilor spirituale si artistice, cele care le dau constiinta propriei valori, observandu-se interesul crescut pentru rolul factorilor emotionali.

Concursul se adreseaza tuturor elevilor din scolile si liceele din tara.Concursul se desfasoarapeurmatoarelesectiuni : MUZICA INSTRUMENTALA Categoria A - pentruelevi din liceesiscoli cu profil artistic•Categoria B – invatamant de masa•TEORIE MUZICALA ARTE VIZUALE Sectiunea A - pentruelevi din liceesiscoli cu profil artistic•Sectiunea B – invatamant de masa•CREATIE LITERARA (POEZIE SI ESEU) IN LIMBA ROMANA (on- line) •POEZIE IN LIMBA ENGLEZA SI LIMBA FRANCEZA (on- line) •ARTA ACTORULUI •SESIUNE DE COMUNICARI STIINTIFICE ALE ELEVILOR SI CADRELOR DIDACTICE.La aceasta editie, participarea a depasit cu mult asteptarile organizatorilor, fiind inscrisi peste 1500 de candidati din toate judetele tarii si din municipiul Bucuresti.

Invitam reprezentantii spatiului cultural – artistic buzoian sa fie alaturi de elevii Liceului de Arte “Margareta Sterian”, reprezentantii judetului nostru in aceasta competitie.

Iubitorii muzicii clasice, pasionatii de arta sunt asteptati duminica, 4 martie 2018, incepand cu ora 9, la Vernisajul Expozitiei, in holul

Liceului de Arte “Margareta Sterian” si incepand cu ora 10 la Gala Laureatilor Concursului, in sala Teatrului „George Ciprian” Buzau.

E.S.