VIDEO – Politia Locala Buzau la datorie! Ceai cald oferit soferilor blocati in filtre si persoane ferite de frig si duse la adapostul de urgenta
Last Updated on 28/02/2018 by Iulian Gavriluta

Politia locala BuzauPolitistii locali din cadrul Directiei de Politie Locala Buzau, actioneaza in cadrul filtrelor pe Soseaua Pogonele si Soseaua Spatarului – zona Peco, unde circulaţia este inchisa sau se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de iarnă, pentru monitorizarea traficul rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de fenomenele meteo periculoase.

 

Pentru soferii care au ramas blocati in filtre dar si pentru cei care sunt de serviciu, politistii locali au asigurat ceai cald inca de la primele ore ale diminetii. De asemenea, se va interveni ori de cate ori situatia o va impune. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de fenomenele meteo periculoase, recomandam conducatorilor auto sa respecte indicatiile politistilor locali. In ultimile zile, avand in vedere temperaturile foarte scazute, politistii locali au actionat pe raza municipiul Buzau, pentru identificarea persoanelor fara adapost si cazarea acestora la Centrul de Urgentă de Zi si de Noapte pentru Persoane Adulte fără Adăpost Buzau. Cu aceasta ocazie au fost depistate un numar de 8 persoane fara adapost in diferite zone ale municipiului, care au fost transportate si cazate la Centrul de Urgentă de Zi si de Noapte pentru Persoane Adulte fără Adăpost Buzau. Actiunile de acest gen vor continua si in perioada urmatoare. Rugăm cetătenii municipiului Buzau să ne sprijine în desfăşurarea acestor acţiuni, iar în cazul în care observă persoane fără adăpost să ne contacteze la telefonul 0238/955-Dispeceratul Poliţiei Locale Buzau.

E.S.

https://www.youtube.com/watch?v=o7cqnWY5s5c&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=XeTiv85GLEU&feature=youtu.be