LIVE – UPDATE AGA nu s-a putut intruni nici astazi. Consiliul de Administratie al CAB are nevoie de un alt mandat. Ce credeti ca se va intampla azi la Adunarea Generala a Actionarilor de la Compania de Apa Buzau?
Last Updated on 28/02/2018 by Iulian Gavriluta

CAB 28.02Adunarea Generala a Actionarilor pentru alegerea Consiliului de administraţie al Companiei de Apa SA Buzau, este convocata din nou la aceasta ora, dupa ce ieri nu s-a putut tine Adunarea pentru ca nu era indeplinit cvorumul (reprezentantul UAT Patarlagele nu a vneit la intrunire pentru ca nu convocase Consiliul Local Comunal si nu avea mandat in acest sens).

 

Desi nu are procura ca sa voteze din partea UAT Buzau - dar are imputernicire, din partea Primariei, participa - Cristina Dinu, director Resurse Umane din institutia mentionata. Se incearca votarea unor noi administratori provizorii din lista transmisa de A.D.l. Buzau 2008 

1. PITIŞ CORNEL

2. PISTOL EDUARD

3. SAVULESCU MARIANA SIMONA

5 HINTA PETRUŞ

I.G.

UPDATE - O noua intalnire pentru AGA de la Compania de Apa Buzau va trebui sa fie luna viitoare. Astazi, din cauza faptului ca,  Consiliul de Administratie al CAB nu are mandat decat pana la 28 februarie 2018 va trebui sa se intruneasca o noua sedinta extraordinara a CJ Buzau si sa se dea mandat unui nou CA.