LIVE – UPDATE 159 de cazuri de SIDA in Buzau in evidenta DSP. Raportul privind evolutia bolilor transmisibile pe ultimii 5 ani in judetul Buzau prezentat la Sedinta Colegiului Prefectural (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 28/02/2018 by Iulian Gavriluta

Colegiul Prefectural Sedinta OrdinaraMiercuri,28 februarie 2018, in sala de conferinte a Consiliului Judetean Buzau are loc Sedinta Ordinara a Colegiului Prefectural Buzau. Ordinea de zi este urmatoarea:

1. Raport privind respectarea legislaţiei în domeniul relaţiilor de muncă cu privire la reducerea continuă a muncii nedeclarate în anul 2017.

Prezintă: Gherase Tatiana – Inspector şef, Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău

2. Raport privind evoluţia bolilor transmisibile în ultimii 5 ani la nivelul judeţului Buzău.

Prezintă: Ungureanu Cristina – Director executiv, Direcţia de Sănătate Publică Buzău

3. Raport privind rezultatul acţiunilor de control efectuate de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Buzău privind comercializarea produselor de origine animală şi nonanimală de către producătorii particulari în târgurile de animale şi pieţele agroalimentare.

Prezintă: Milea Marijan – Director executiv, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Buzău

4. Proiect de Hotărâre privind aprobarea „Planului orientativ de acţiuni pe anul 2018 pentru realizarea în judeţul Buzău a obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare 2018 - 2020”.

Prezintă: Carmen – Adriana Ichim – Prefectul Judeţului Buzău

E.S.

UPDATE - Potrivit raportului DSP Buzau, in evidentele directie sunt 159 de persoane diagnosticate cu HIV-SIDA.

Colegiul 28.02