Ce spuneti de asta? CULTUL PERSONALITATII LA PRIMARUL TOMA – a plantat lalele cu NUMELE LUI – “Uncle Tom” (vezi dovada)!
Last Updated on 26/02/2018 by Iulian Gavriluta

lalele Toma Buzau 2018 0001Stiti vorba aia: “Nimic nu e intamplator”? E perfect adevarata si cand vine vorba de nebunia primarului Buzaului – zis si Donald Tom. Nu numai ca edilul a luat-o razna, dar are si metehne de criptocomunist sadea: CULTUL PERSONALITATII! Daca ati observat, conducerea autoritara si lipsa de comunicare si de dialog este punctata pe ici pe colo cu o expresie pe care o repeta aproape involuntar: “ATENTIE!”, ceea ce denota o exacerbare a EGO-ului si o tendinta spre dictatura – ca orice om fara educatie, parvenit si cocotat ilegitim pe scaunul de primar.

 Nu este deajuns ca da banii publici la Grupul sau de interese (ce se invarte pe langa “osia”de la caruta Rotary), ci nenoroceste orasul cu tot felul de idei fistichii – cum este si aceea de a planta peste tot lalele si copaci exotici. Si acum surpriza: “STIATI CA PRINTRE SOIURILE DE LALELE ADUSE PE BANI GREI SI PLANTATE PROST SE NUMARA SI SOIUL …”UNCHIUL TOM”? Da, in Buzau se planteaza un soi de lalele cu numele primarului! Curata nebunie! Oare ce mai urmeaza?

 

Lalele Toma Buzau 2018 0002