LIVE – Iata cu ce “aratari” de copaci inlocuieste, in tot orasul, Donald Tom vechii castani. Urmeaza B-dul Balcescu si Crang? (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 22/02/2018 by Iulian Gavriluta

Copaci 5Daca in cursul zilei de ieri articolele de presa au incins spiritele legat de taierea copacilor din zona centrala a municipiului iar autoritatile veneau cu explicatia ca este un proiect de peisagistica urbana si ca deja sunt achizitionati arborii si sunt de dimendiuni mari iata astazi cu ce "aratari" de copaci vor fi inlocuiti vechii castani si alti arbori....

 

Mai sunt cuvinte de comentat... ca primavara este perioada de plantare a unui arbore, ca va dura mult si bine pana ce vom putea sta la umbra unui altfel de copac, ca sunt bani publici risipiti aiurea pentru interesele unor firme ale acolitilor politici. Ne punem intrebarea fireasca, ce se va intampla cu castanii deja celebrii din Bulevardul Balcescu sau arborii aleilor din Crang? Fac parte din acelasi plan de peisagistica urbana? Fara cuvinte....Buzoieni nu meritati aceasta soarta, treziti-va!

A.M.

Copaci 6